Producten

We hebben een breed assortiment aan producten voor het plafond en de wanden, welke vakkundig door onze werknemers worden aangebracht. Deze producten hebben we onderverdeeld in plafonds en wanden:
 
- raapwerk, gips of cement;
- sierpleister;
- schuurwerk;
- gladpleisterwerk;
- spuitwerk.
 
Raapwerk
Dit is het aanbrengen van een stuclaag op wanden, om deze egaal op te leveren. Als dit gebeurd is, kunnen deze, na droging, afgewerkt worden: behang, sierpleister, tegels, kortom: alles wat maar gewenst is. Dit gebeurt met een gipsprodukt. Badkamers worden uitgeraapt met een cement product, omdat gips niet tegen water kan.
 
Sierpleister
Dit is een wandafwerking waar een sierpleister op de muur aangebracht wordt. Er zijn verschillende structuren: spachtelputz, barokpleister en structuurpleister. Deze zijn er in verschillende korreldiktes. De sierpleister kan in bijna elke kleur worden geleverd.

Schuurwerk
Het plafond of de wand wordt hierbij voorzien van een schuurlaag, waarbij een schaduweffect ontstaat.
 
Gladpleisterwerk
Het plafond of de wand wordt zo behandeld, dat er een zo glad mogelijk resultaat wordt behaald, waarna het plafond of de wand in iedere gewenste kleur kan worden geschilderd.

Een voorbeeld van onze stucadoorwerkzaamheden.


Spuitwerk

Dit wordt ook wel "spack"genoemd. Dit wordt veelvuldig toegepast op plafonds en soms ook op wanden. Het spuitwerk kan ook op kleur worden gespoten.